To veninder der søger lejlighed sammen i Københ...

Søger i København

Maks husleje 12.500,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal37m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 132 dage siden
Kontakt lejer

To veninder der søger lejlighed sammen i København

Værelser3 værelser
Mindste areal37m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeBofæller
Maks leje12.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej

Vi er to veninder, Josephine Poulsen og Asya Öztunc på henholdsvis 21 og 22 år, der ønsker at finde en lejlighed sammen. Vi er begge studerende i København. Jeg Josephine studerer International Shipping and Trade på Copenhagen Business School. Jeg Asya studerer Økonomi på Københavns Universitet. Vi er begge på 5. Semester (3 år på bachelor), og vi begge har planer om at udføre vores kandidat. Dermed består vores hverdage for det meste i København i dag og i de kommende år.

Vi har fulgtes ad igennem Folkeskolen, så vi har kendt hinanden siden vi var små. Vi er opvokset i Køge, og har derfor en del vej til vores studier. Igennem de mange år vi har kendt hinanden har vi været sammen om mange skole- og kulturelle aktiviteter. Vi har blandt andet været på rejser sammen, hvilket indikere, at vi godt kan være under samme tag. Vi søger en lejlighed, hvor vi har mulighed for at være sociale sammen, men også have mulighed for at være bag lukkede døre til vores læsning og eksamensforberedelser. Vi har, hver især, prøvet at bo i København, så vi kender til hvordan lejekontrakter og husleje bør overholdes.

Udover at vi er studerende i København, så arbejder vi også i København. Jeg Josephine arbejder hos Maritime Development Center som er en del af min uddannelse, at vi skal ud og arbejde på tredje år, så jeg er praktikant, og jeg Asya arbejder hos Designers Market som salgsassistent. Grundet vores arbejde har vi orden i vores økonomi og kan dermed sørge for at betale husleje til tiden. Vi er ikke-rygere og har hverken børn eller kæledyr. Derudover er vi rolige piger, der er påpasselige og kender til ansvar. Vi lover, at passe godt på lejligheden.

Vi interesserer os for gåture i naturen, madlavning (Især Italiensk), dans og for at rejse. Vi værdsætter at opleve nye kulturer, og værdsætter de forskellige arrangementer der afholdes i Københavns flotte og charmerende gader. Vi er ikke piger der holder fester. Tværtimod synes vi, at det er hyggeligere at hygge...