Roligt studerende par

Søger i Fyn

Maks husleje 5.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 806 dage siden
Kontakt lejer

Roligt studerende par

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje5.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

For at få et indtryk af os, er vi et par begge på 20 år, der begge er dimitteret fra HTX. Som står og er interesseret i at flytte til Odense hurtigst muligt, da den ene af os studere i Svendborg som maskinmester ved Simac og med kontrakt hos Mærsk og den anden starter erhvervsmæssig uddannelse ved Erhvervsakademi Lillebælt til næste semester start. Det vil derfor være praktiske for os at bo i Odense, samtidig med at vi har en forkærlighed for byen.
Jeg arbejder nuværende selv på et vintapperi og brasseri som tjener og afdelingsleder med fast månedlig indkomst og er sikret job her fremadrettet også efter studiestart. Jeg er ordensmenneske og min dag udover arbejde går ofte med fysisk træning, huslige pligter og socialt samvær.
Min kæreste studere som sagt til maskinmester og bruger derfor også meget af hans fritid på at arbejde med maskiner og computere. Han køre fx motorcross og er opvokset ved en gammel maskinstation, med adgang til eget værksted og forskelligt maskineri. Deriblandt et automatisk elproduktionsanlæg i form af en vandturbine. Som han har været med til at bygge med hans bror. Her bruger han en del fritid som hjælp og til bi indtægt.
Vi er et stille og roligt par, der er ikke rygere med en travl hverdag. Der søger en fast bolig min. 5 år frem. Derfor vil en bolig i Odense og omegn på min. 2 værelser og max til 5500 kr./mrd. være meget passende for os. Samt indflytning snarest.