Samling søger landsted

Søger i København

Maks husleje 13.000,00 kr/md
Værelser5 værelser
Mindste areal160m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 897 dage siden
Kontakt lejer

Samling søger landsted

Værelser5 værelser
Mindste areal160m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje13.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperHus
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Hej derude!

Vi er en lille flok på mellem 25-30 år i øjeblikket alle bosat i København. Vi består af to arkæologer, en kunstner, en yogalærer og en kok hvor vi søger et større landsted til leje. Vi er alle interesserede i havebrug så det er vigtigt at der er et stykke have til ejendommen, da vi på sigt ønsker at etablere nyttehaver til eget forbrug. Drivhus eller andre anlæg som kunne bruges til dette vil være et ønske, men ikke et krav.

Vi er interesserede i et længere lejeforløb hvor vi måske kan have mulighed for en overtagelse senere hen. Det er dog vigtigt at lejemålet ligger indenfor overkommelig afstand til en togstation som kører mod København. Gerne i nærheden af Køge, Roskilde eller Hillerød, men igen er det ikke et krav. Endvidere, da vi er nogle som har eget firma med brugskunst, søger vi et lejemål med kælder eller anden mulighed for værksted.

Vi har alle fast indkomst, enten igennem SU og arbejde eller eget firma, og vi kender alle hinanden godt. Det har længe været vores ønske at finde et landsted og etablere sig, specielt fordi vores erhverv gør at vi skal bruge noget plads til værksteder. Hvis du har et lejemål der synes passene, så send gerne en mail. Ønsket leje: ca. 13.000,- kr./mdr.