Rolig jyde søger nyt hjem

Søger i København

Maks husleje 5.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal14m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 862 dage siden
Kontakt lejer

Rolig jyde søger nyt hjem

Værelser1 værelse
Mindste areal14m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje5.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Jeg hedder Karl, er 26 år og er ret ny i byen.

Jeg er oprindeligt fra Århus, har siden boet på Fyn og også rejst og oplevet en del. For et halvt år siden tog jeg beslutningen om at flytte til København og har måttet flytte lidt rundt i midlertidige lejemål indtil nu. Da det er hårdt at skulle flytte så ofte, leder jeg efter et sted jeg kan kalde mit hjem, gøre til min base, og hvor jeg kan slappe af efter en lang arbejdsdag. Jeg arbejder som tømrer i en lille virksomhed i Vanløse, og jeg håber derfor at finde et sted i området -Vanløse, NV, Frederiksberg, Brønshøj og Husum.

Det kunne være en lejlighed, en etage i en villa hos en sød familie eller ét eller flere værelser i en delelejlighed. Min 15 m2 men meget gerne større.
Når jeg ikke er på arbejde kan jeg godt lide at hygge mig med en god serie, slappe af med min kæreste eller tage ud og klatre. Hvis der er noget der går i stykker, som der jo af og til gør :-), så er jeg altid klar til at fikse det igen, for mit arbejde som tømrer er ikke kun et arbejde, men også en livsstil for mig.
Jeg er rolig, ikkeryger og en stabil betaler.
Jeg håber meget at du, eller nogen du kender, vil være interesseret i at have mig som lejer og ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Karl Motz tlf.:
Mobil 40 35 55 40 (ml. kl. 16-21
Ke-motz@hotmail.com