Et sødt par fra Canada og Sardinien

Søger i København

Maks husleje 14.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal65m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 328 dage siden
Kontakt lejer

Et sødt par fra Canada og Sardinien

Værelser1 værelse
Mindste areal65m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje14.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej!

Vi er et par som søger et nyt sted at bo i KBH.

Lidt om os:
Roberto, min kærester, kommer oprindeligt fra Sardinien, og arbejder hos Københavns Universitet som Hovedkok af Nordic Food Lab. Han er 33 år. Han taler ikke dansk, men taler englesk, spansk og italiensk.

Jeg, Afton laver min Ph.d. hos Københavns Universitet og kommer fra Canada. Jeg taler dansk, italiensk og engelsk. Jeg har boet i Danmark siden 2010. Jeg har 28 år.

Vi flytter fordi vores ven, som ejer lejlighed hvor vi nu bor, kommer tilbage fra udlandet.

Vi ryger ikke og har ingen husdyr.

(se ned for mere på engelsk)

Hello! We are a couple from Canada and Sardinia (Italy). We both work at the University of Copenhagen (Frederiksberg campus). I am a PhD student in the Faculty of Nutrition, Exercise and Sports, and my fiancée is the Head Chef at the Nordic Food Lab.

I am 28 years old (female) and my partner is 33 years old (male). We speak English, Italian, Danish and Spanish. I have lived in Denmark since 2010, as I did my Masters degree here. My fiancée has lived here for two years.

Our preference is to live closer to Frederiksberg, as we currently living on Amager. However, we are also open to other possibilities.

We are kind and respectful people. We do not smoke and we do not have pets.

The reason we are looking for a new apartment is because our the friend we are currently renting from is returning from working abroad. If you would like a referral from him please let us know.

Feel free to respond to us in Danish or English. Looking forward to hearing from you.

Best,
Afton and Roberto