To piger søger delelejlighed

Søger i Århus

Maks husleje 8.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 885 dage siden
Kontakt lejer

To piger søger delelejlighed

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje8.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Hvem er vi?
Vi er et venindepar, som søger et sted at bo i smilets by, da den ene, Lærke, starter på sygeplejerskeuddannelsen på VIA til februar, og den anden, Anna, gerne vil starte på UNI til september for at læse Historie. Lejligheden må derfor gerne ligge enten i Århus N eller C.
Vi er to ansvarsbevidste mennesker på hhv. 20 og 22 år, som går op i, at have styr på hverdagen – både i forhold til økonomien og studiet. Vi mødte hinanden på en 2 1/2 måneders grupperejse i Asien, og har derfor levet op og ned af hinanden i disse dage, hvilket gør os overbevist om, at vi vil være gode til at passe en lejlighed sammen. Vi er begge rolige, troværdige, samt ambitiøse og målrettede. Derudover nyder vi at ses med venner og familie, og vi er begge det, man kan kalde for læseheste. En gang i mellem nyder vi også at løbe en tur i det fri eller i fitness.
Lige nu arbejder Anna fuldtid som folkeskolevikar og på et bosted for handicappede børn, mens Lærke går og forbereder sig på studiestart om lidt.
Vi sluttede begge på gymnasiet sommeren 2014, og har siden da arbejdet, Anna som sagt og Lærke som pædagogmedhjælper i en børnehave. Vi har også brugt sabbatåret på at rejse en masse, og er nu klar på at så nye rødder i vores egen lejlighed i Århus.

Hvorfor skal du vælge os?
Du skal vælge os, hvis du vil have et modent, stabilt og ungt veninde par, som ved hvad de vil, til at flytte ind. Vi vil passe rigtig godt på lejligheden, da vi begge godt kan lide et rent og velholdt hjem! Derudover er vi selvfølgelig begge indstillet på at holde den i god stand.
Vi ønsker at flytte ind fra d. 1. februar og derfra hurtigst muligt, men går der en måneds tid eller to, kan det sagtens gå :-)