2 fredelige studerende søger lejemål

Søger i Århus

Maks husleje 10.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 817 dage siden
Kontakt lejer

2 fredelige studerende søger lejemål

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje10.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

2 fredelige studerende søger delevenlig lejlighed i Aarhus C.

Vi hedder Mathias Holm Petersen og Hussain Ali på henholdsvis 22 og 24 år. Som kollegaer og gode venner vil vi gerne rive teltpælene op og flytte sammen i en delevenlig lejlighed i Aarhus C.

Mathias er en rolig og flittig studerende, der til dagligt læser til markedsføringsøkonom og snart skal i gang med en professionsbachelor inden for international handel og marketing på eksportlinjen.
Derudover har Mathias deltidsarbejde hos 7-Eleven samt Dreamwatch.dk, hvor der arbejdes med digital markedsføring.

Hussain er en dygtig og hårdtarbejdende studerende, der læser Erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet og snart skal skrive sin afsluttende bachelor på 6. semester. Men der er også plads til deltidsarbejde. Både ved 7-Eleven samt Aarhus Universitet, hvor Hussain er IT medhjælper.

Som personer minder vi meget om hinanden. Vi går meget op i vores uddannelse og arbejde, men vi elsker også at tilbringe tid med venner og familie. Derudover har vi humor og er nogle meget glade mennesker.

Vi har begge lejet lejligheder i Aarhus før, og man kan roligt kalde os lejere, der er ansvarsfulde. Vi er konstant bevidste om lejlighedens stand. Derfor holder vi også lejligheden renlig og ryddelig.

Vores fremtidsudsigter med uddannelse og arbejde i Aarhus gør, at vi søger et lejemål med en ubegrænset lejeperiode. Vi mangler fortsat at læse ca. 3 år hver, og derfor søges en lejlighed, hvor vi kan blive boende i mindst 3 år.

Vi søger en lejlighed, som vi kan overtage fra 1. februar 1. marts, 1. april eller 1. maj. (Perioden for overtagelse er ikke altafgørende)
Derudover har vi ikke nogle specifikke minimumskrav til en lejebolig udover at lejemålet skal være delevenligt.
Begge er vi ikke-rygere og ejer ingen husdyr.

Grunden til vi ønsker at flytte er, at vi prioriterer meget højt at bo med en kammerat, som man kan stole på. Derudover fordi vi kender hinanden godt og har samme høje forventnin...