Vennepar søger delelejlighed!

Søger i København

Maks husleje 11.000,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal70m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 880 dage siden
Kontakt lejer

Vennepar søger delelejlighed!

Værelser3 værelser
Mindste areal70m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje11.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Vores navne er Jannie Moesgaard Dinesen og Lai Christian Balsig. Vi er 26 år gamle og bliver begge 27 i år. Vi er et vennepar, der søger en delelejlighed, helst på Nørrebro eller Frederiksberg, men vi er også interesserede i Østerbro, Vesterbro, Nordhavn, Sydhavn, Amager og indre by. Vores krav er som følger:

- Husleje, inkl. A/C, må helst ikke overstige 11.000 pr. måned (men taler vi +/- et par hundrede kroner, finder vi nok ud af det)
- 3-4 rum
- Eget toilet/bad og mulighed for at vaske tøj i bygningen
- Mulighed for indflytning omkring 1. marts, april eller maj 2016.

Lidt om os:
Vi har kendt hinanden i knap 10 år – et nært venskab, der går tilbage til vores gymnasietid.
Vi er stille og rolige mennesker, der har brug for en lejlighed med plads til ro og afslapning. Vi er kommet os over weekendfesterne og foretrækker i øvrigt at den slags foregår i byen, af hensyn til vores naboer – vi er begge vant til at bo tæt med andre, så vi har forståelse og respekt for almindelig hensyn til naboer. Vi har begge fast indkomst (og det kan vi sagtens bevise), værdsætter orden i sagerne og styr på økonomien. Vi har mange forskellige fritidsinteresser, men primært er det træning, kulturelle oplevelser, koncerter, rejser, caféhygge og den slags.
Til dagligt arbejder Lai som underviser og har mange forskellige frivillige jobs, bl.a. som bestyrelsesmedlem i Copenhagen Pride og som rådgiver for unge i LGBT Danmark.
Jeg er nyuddannet skibsfører fra SIMAC og er fastansat hos A. P. Møller-Mærsk som 2. styrmand og er således kun hjemme cirka halvdelen af året pga. sejlads. Det skal også nævnes at efter 1. februar i år, hvor jeg tager afsted, vil jeg kun være at kunne kontakte pr. mail, så det vil primært være Lai, der svarer på vegne af os.
Vi glæder os meget til at høre fra dig/Jer!

De venligste hilsner,
Lai C. Balsig – 31210608, balsig@gmail.com
Jannie M. Dinesen – 53311626, janniedinesen@hotmail.com