Par søger hjem

Søger i København

Maks husleje 10.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 805 dage siden
Kontakt lejer

Par søger hjem

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje10.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej!

Vi er et studerende par på 23 og 25 år, som leder efter et nyt hjem. Vi har boet sammen i et større bofællesskab på Amager de sidste to år, og nu synes vi at tiden er inde til at finde et sted som vi kan kalde vores eget, igen.

Jakob er igang med sidste år af sin uddannelse som grafisk designer, og starter pr. 1. marts i job på et bureau på Vesterbro.
Nanna studerer Europæisk Etnologi på Københavns Universitet og er derudover manager på en lille restaurant, Osteria 16, også på Vesterbro.

Vi er begge oprindeligt fra Jylland, nærmere bestemt Århus, men er flyttet til København for vores uddannelser og for at prøve noget nyt sammen.

Vi er interesserede i en lejlighed, som vi kan have i minimum et år, da vores fælles base betyder meget for os, i en hverdag fyldt med arbejde, studie og interesser til højre og venstre. Både lejlighed, opgang og naboskab er derfor i de tryggeste hænder hos os.

I er naturligvis meget velkomne til at ringe eller skrive til os, hvis I skulle have yderligere spørgsmål, og vi møder også meget gerne op for at blive set an.

Vi håber at hører fra dig!

De varmeste hilsener og krydsede fingre,

Nanna & Jakob