2 single-veninder på 24 år søger delevenlig lej...

Søger i København

Maks husleje 12.000,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal75m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 41 dage siden
Kontakt lejer

2 single-veninder på 24 år søger delevenlig lejlighed

Værelser3 værelser
Mindste areal75m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeBofæller
Maks leje12.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

2 snart færdiguddannede piger uden tag over hovedet pt. søger din lejebolig

Vi er to ikke-rygere singlepiger på 24 år, som begge er studerende, og desperat leder efter en lejebolig, da vi pt. ikke rigtig har tag over hovedet.

Mathilde studerer til daglig fysioterapi på Københavns Professionshøjskole, og er færdig til januar 2021. Derudover arbejder hun som piccoline på en Tandlægeklinik, samtidig med at hun ved siden af studiet er tilknyttet et fodboldhold som studerende fysioterapeut. Begge jobs samt SU, giver en indkomst på ca. 10.000 kr. om mdr.

Mathilde har hele sit liv spillet fodbold, og har altid været aktiv. Hun er opvokset i Humlebæk med hunde, men har ikke eget kæledyr.

Sarah læser interkulturel marketing på CBS og bliver færdig med kandidaten til sommer 2020. Hun arbejder for MENUPAY ca. 20 timer om ugen, hvilket resulterer i en indkomst på ca. 5000 kr. om måneden som så sammen med SU giver en samlet indkomst på 10.000 kr. om måneden. Hun har spillet fodbold det meste af sit, og er generelt glad for sport og normalvis meget aktiv i hverdagen.

Vi er to stille og rolige piger, som er ansvarsfulde og selvstændige både på det personlige og det økonomiske plan. Vi er vant til at tage vare på os selv og vores omgivelser, og kunne godt se os selv bo i en lejebolig over en længere periode, hvilket gør os til stabile lejere.

Vi håber meget på at høre fra dig/jer!

Mvh
Mathilde Østergaard og Sarah Stausbøll