Par søger 2-3 værelses lejlighed i Århus

Søger i Århus

Maks husleje 7.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 822 dage siden
Kontakt lejer

Par søger 2-3 værelses lejlighed i Århus

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje7.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Vi er et ungt par i starten af 20'erne, bosiddende i det kolde nord (Thy). Nu har vi haft henholdsvis et og to sabbatår med fuldtidsarbejde og er derfor klar til at starte på vores uddannelser til sommer - vi søger ind på henholdsvis idræt på universitetet og sygeplejerskeuddannelsen.

Århus er vores drømmeby og vi vil derfor gerne prøve lykken her - men vi mangler desperat noget at bo i og søger derfor efter en lejlighed. Vi leder efter en to- eller treværelses lejlighed i Århus V, N, eller C. Beliggenheden og lejlighedens størrelse er ikke supervigtig. Vi ønsker indflytning engang i løbet af sommeren 2016 - alt mellem d. 01.05.16 og d. 01.08.16 vil blive modtaget med kyshånd! Derudover er vi villige til at betale 7000 kr. om måneden excl. forbrug for vores lejemål.

Hvis du som udlejer mener, at det er vigtigt med gode, pålidelige, ansvarsfulde lejere, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er helt almindelige mennesker, der blot ønsker at finde et sted at bo, så vi kan komme i gang med vores studier. Vi er ikke-rygere, har ingen husdyr og passer godt på vores ting, ligesom vi selvfølgelig også vil passe på en eventuel lejlighed.

Vi håber på at høre fra jer og naturligvis også hvis der måtte være spørgsmål eller andet.

Med venlig hilsen
Michael Damgaard Petersen -
Karoline Bang Gramstrup.