Værelse eller lejlighed til venlig og ordentlig...

Søger i Århus

Maks husleje 5.500,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal8m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 1520 dage siden
Kontakt lejer

Værelse eller lejlighed til venlig og ordentlig pige søges

Værelser1 værelse
Mindste areal8m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje5.500,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej!
Jeg er en 20-årig pige som bor til fremleje i Aarhus C (for 2. gang). Jeg har mit eget værelse, og jeg er glad for at bo inde i byen sammen med andre, men kontrakten udløber d. 1. juli, og jeg søger derfor et andet sted at bo – denne gang noget permanent. Jeg kan derfor flytte ind fra 1. juli.

Jeg er fuldtidsansat ved Aarhus Kommune i Viby som projektmedarbejder på et digitaliseringsprojekt, hvor jeg har været i næsten 2 år. Til sommer håber jeg på at blive optaget på mit drømmestudie, socialrådgiveruddannelsen. Dertil vil jeg prøve at få et deltidsjob, selvom jeg indtil videre har en fornuftig opsparing.
Som person er jeg rolig, venlig, ligetil, ydmyg og afslappet. Jeg kan godt lide at lave mad med andre samt diverse andre sociale arrangementer, deriblandt med dem jeg bor sammen med nu, men jeg har også erfaret, at det er rart at kunne trække sig tilbage til sit eget værelse, samt at man respekterer, at ens værelse er privat. Jeg er også en meget hjælpsom person, som træder til hvis noget skal gøres. Jeg er et ordensmenneske som elsker orden og renlige omgivelser – og så er jeg meget punktlig, og jeg kan godt lide at planlægge ting. Jeg er ikke-ryger.
Når jeg ikke arbejder, tager jeg en løbetur eller på anden måde holder mig fysisk i gang. Ellers kan jeg godt lide at hygge og lave mad med mine venner og familien. Jeg kan godt lide at rejse, og indtil videre har jeg mest været på korte ture til forskellige steder i Europa.

Jeg har styr på økonomien og vil derfor godt kunne leje en lejlighed, eksempelvis med andre, men jeg ser også et lejet værelse i en lejlighed som en dejlig mulighed.

Jeg kan kontaktes på både e-mail og mobil - jeg tjekker begge ting ofte.