Medicinstuderende søger lejlighed/værelse i Årh...

Søger i Århus

Maks husleje 7.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal37m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings dato 1. jan 2021
Dato: 16 dage siden
Kontakt lejer

Medicinstuderende søger lejlighed/værelse i Århus C, Ø eller Trøjborg

Værelser1 værelse
Mindste areal37m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings dato 1. jan 2021
Profil typeKvinde
Maks leje7.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Hej.
Jeg er fra København og skal til at studere medicin på Århus Universitet, hvor studiestart ligger i januar måned. Jeg har aldrig været i Århus før (eller jo jeg har prøvet at spille en koncert derovre, men vi nåede ikke at gå rundt og udforske byen) så jeg leder efter en lejlighed, hvor jeg kan føle mig hjemme og tryg. Jeg vil derfor også bo så tæt på Århus C/Universitetet som mulig, da jeg er lidt dårlig til det med at finde rundt i en ny by.
Lidt om mig så er jeg meget stille og rolig. Jeg tager tingene, som de kommer, og har en meget laid-back livstil. Jeg elsker at være sammen med mine venner og lave alt muligt fra at tage i byen til at spille Mario Kart. Jeg får meget af min energi af at være sammen med andre mennesker og være social. Dog så er jeg meget målorienteret og vil sætte mine studier i fokus som førsteprioritet. Derudover så kommer jeg fra en familie som er renlighedsfreaks så jeg er vant til at gøre rent.

Egentlig vil jeg helst bo alene, men man ved aldrig om man lige pludselig møder Monica'en til ens Rachel :) og det ville være fedt hvis du ogs var en pige og jævnaldrende :)