Bedsteveninder søger tag over hovedet

Søger i København

Maks husleje 11.000,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 13 dage siden
Kontakt lejer

Bedsteveninder søger tag over hovedet

Værelser3 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeBofæller
Maks leje11.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Kære kommende udlejer.

Vi er et roligt venindepar der søger et nyt sted at bo og skabe den helt ideelle base for vores nye trygge hjem. Vi har tidligere boet sammen, men pga. nye prioriteringer ift. arbejde og kommende studie til sommer, så vil vi gerne tættere på byen.

Vi er som sagt et venindepar bestående af Josephine, 20 år snart 21 år, en glad og imødekommende fynbo der arbejder fuldtid på en cafe. Så har vi Laura 21 år, snart 22 år, Laura er en smilende humørbombe fra Sønderjylland som arbejder fuldtid som lærervikar. Det at vi begge har fast arbejde gør også at vi har en fast indkomst, så der kan blive betalt regninger til tiden. Dette kan også fortælles af tidligere lejer at tingene er blevet betalt til tiden.

Vi har som sagt boet ude før og dette kommer til syne ift. vedligeholdelse og ansvarlighed. Vi værdsætter en ren og velholdt lejlighed, som vi glæder os til at gøre til vores eget. Vi er heller ikke typerne der holder fest med hård druk til lang ud på natten, vi vil nærmere betegne os selv som fredagshyggere i nattøj smidt på sofaen med et glas vin i hånden og en romantisk film i flimmeren.

De bedste hilsner fra Josephine og Laura.

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok