Kvinde på udkig efter lejlighed/værelse i Køben...

Søger i København

Maks husleje 8.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal25m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings dato 1. aug 2021
Dato: 35 dage siden
Kontakt lejer

Kvinde på udkig efter lejlighed/værelse i København!

Værelser1 værelse
Mindste areal25m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings dato 1. aug 2021
Profil typeKvinde
Maks leje8.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Hej!

* English below*

Mit navn er Elin Söderbergh og jeg er 27 år gammel. Jeg er en glad og ansvarlig pige. Jeg er svensker og kom til København for 2,5 år siden for at studere min kandidatgrad på CBS, og siden jeg blev uddannet har jeg nu arbejdet her. Jeg arbejder på fuld tid hos en virksomhed i centrum og nyder virkelig København. Når jeg ikke arbejder, kan jeg godt lide at lave crossfit og møde venner. Jeg har en stabil økonomi, ryger ikke og har ingen dyr. Hvis der ønskes referencer, kan det gives.

Jeg vil gerne bo på Vesterbro, Nørrebro eller i Frederiksberg og vil gerne leje en lejlighed fra juli/august og 1 år i frem.

Håber at høre fra dig :)

**

Hi,

My name is Elin Södebergh and I'm 27 years old. I'm a fun and responsible girl. I'm Swedish and came to Copenhagen 2,5 years ago to study for my master's degree at CBS. Since I graduated I've been working full-time at a company in the inner city. When I'm not working, I enjoy going to Crossfit or meeting with friends. I have a stable economy, I do not smoke, and do not have any pets.

I would love to live on Vesterbro, Nørrebro, or in Frederiksberg. I would like to rent an apartment or a room from July/August and 1 year forward.

Looking forward to hearing from you :)

Dette websted anvender cookies til trafikanalyse og målrettede annoncer m.m.Mere info
Ok