Pålidelig trio på udkig efter lejlighed i Köben...

Søger i København

Maks husleje 16.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 793 dage siden
Kontakt lejer

Pålidelig trio på udkig efter lejlighed i Köbenhavn!

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje16.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
Byttebolig
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej!

Vi hedder Jacob Schill, Pavels Liepins og Emelie Carlén. Vi er tre svenskere på 23, 25 og 30 år som kender hinanden efter at have bott sammen på Refshaleøen i et år och nu letar vi efter ett nytt boende från och med 1:e maj.

Pavels og Emelie har tidligere studeret sammen under 2 år i Sverige, og Emelie og Jacob kender hinanden efter att de bott sammen på Kronprinsessegade i indre byn.

Pavels studerer arkitektuddannelsen ved Kunstakademiets Arkitektskole. Udover at studere, han tilbringer meget tid på klatrecentret på Refshaleøen.

Jacob har netop taget sin Bachelor i Fri Kunst ved Akademin Valand i Göteborg og har arbejdet med alt fra maleri til videoinstallationer. Det seneste år har han mest produceret film, og i København arbejder han lige nu med forskellige filmjob.

Emelie studerer på Master-uddannelsen ved Det Kongelige Danske Kunstakademi. Vid sidan av sina studier arbetar hon som gästlärare på en förberedande konstskola.

Vi har inga husdjur, vi är icke-rökare och har alla tre en stadig ekonomi. Vi kommer att stanna i minst 5 år i Köbenhavn.

Med venlig hilsen,

Emelie, Jacob og Pavels