To drenge søger lejemål i københavn

Søger i København

Maks husleje 10.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 764 dage siden
Kontakt lejer

To drenge søger lejemål i københavn

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje10.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Vi er 2 drenge på henholdvis 19 og 20 år og hedder Trond Rossing (20) og Blake Jordan (19). Vi har bedste venner i ca. 5 år og tænkte at det var på tide at forlade reden og begive os ud i livet sammen. Derfor leder vi nu efter en lejebolig i København.

Blake er opvokset i Hedehusene og til daglig går han på produktionsskolen kuba, på Østerbro, hvor han studerer lydteknik. Blake producere sin egen musik og håber det en dag kan blive et fuldtidsarbejde. At flytte ind til byen betyder både kortere transport til studie, specielt da en ansøgning til Rytme Konservatoriets sangskrivningslinje ligger i vente. Udover er flere muligheder for at udfolde sig kunstnerisk og skabe gode kontakter i byen end der er i hjemstavnen. Blake arbejder også til tider som model, Dj og festarrangør.

Trond arbejder fuldtid som Kunderådgiver i Telia for at tjene nogle faste penge, derudover er han krejler af blod og bruger meget af sin tid sammen med sin mormor på at købe og sælge antikviteter og moderne dansk design.

Vi håber at nogen vil leje deres lejlighed ud til to søde drenge som os :)

Trond og Blake <3