Par søger 2 værelses i Århus

Søger i Århus

Maks husleje 6.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 804 dage siden
Kontakt lejer

Par søger 2 værelses i Århus

Værelser2 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje6.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej!

Vi er et par på henholdsvis 21 (Mikkel) og 19 år (Ida). Vi er to søde unge mennesker, som leder efter en bolig i et roligt men centralt område. Til sommer starter Mikkel på universitetet, hvor han de kommende 3-5 år skal læse historie. Jeg, Ida, arbejder til daglig hos Bestseller som kontorelev indtil 2018. Derfor søger vi en fast base de kommende år, hvor vi begge har travlt med uddannelse!

Som personer er vi begge meget socialt anlagte, bruger vores tid på fysiske aktiviteter, som fitness, fodbold mv. Derudover er vi begge meget ansvarsbevidste, modne og stille og rolige. Vi har sans for rengøring og et pænt hjem, hvorved vi passer på vores ting og holder ting i orden. Vi er begge økonomisk stabile, da vi har arbejdet i vores sabbatår og har opsparing til både depositum og husleje. Udover det er vi meget fleksible i forhold til indflytning.

OBS. Vi er begge ikke-rygere.

Vi ser denne lejlighed som det perfekte sted for os, da vi søger et hjem i et roligt og hyggeligt område. Derudover søger vi begge noget i cykelafstand til havnen og universitetet, hvilket denne lejlighed bestemt imødekommer.

Vi vil se meget frem til at høre fra dig! Vi kan kontaktes herover, eller på 20 78 76 75 og 53 59 39 96

Mvh. Mikkel Rodam og Ida Marie Jessen