Dansk/svensk par søger 2'er i København

Søger i København

Maks husleje 10.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal35m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 795 dage siden
Kontakt lejer

Dansk/svensk par søger 2'er i København

Værelser1 værelse
Mindste areal35m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje10.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Vi er et dansk/svensk kærestepar, som søger en lejlighed i København fra maj/juni.

Jeg, Peter, er 23 år, spiller klaver og studerer på Rytmisk Musikkonservatorium, hvor jeg bliver bachelor næste sommer. Oprindeligt er jeg fra Skanderborg ("Gid du kom til Skanderborg og blev der..." - jep, den kender jeg godt!) og opvokset med rigtige jyske dyder: arbejde, eftertænksomhed og ydmyghed. Siden jeg var barn, har jeg spillet musik, og det er en drøm for mig at bo og studere her i København.

Min dejlige kæreste, Beata, er den danske definition på en svensk pige: blond hår, blå øjne og fra Småland - som taget ud af en Astrid Lindgren historie. Hun er også musiker og vi mødte hinanden på en jazzhøjskole i Skåne for 3 år siden. Hun er 22 år og har boet i København i snart et år, hvor hun siden august har arbejdet fuldtid i tøjbutikken "& Other Stories".

Og nu vil vi gerne flytte sammen! Som du kan se, er vi et par med en stabil hverdag, som ved hvad vi vil. Vi er begge ordensmennesker, der går op i at vores hjem er fint, hyggeligt og indbydende for gæster.

Vi søger helst en to-værelses lejlighed, som vi kan indrette med soveværelse og opholdsrum/stue, men i princippet har alt interesse. Vi glæder os til at høre fra dig!