Vennepar søger 2 værelses lejlighed i Århus

Søger i Århus

Maks husleje 7.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal37m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 771 dage siden
Kontakt lejer

Vennepar søger 2 værelses lejlighed i Århus

Værelser2 værelser
Mindste areal37m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje7.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Min gode ven, Magnus, og jeg søger bolig.

Vi er 2 unge gutter på henholdsvis 21 og 22 år. Vi har været gode venner i over 15 år og kommer fra den samme lille by i Sønderjylland, Hammelev.
Vi afsluttede begge gymnasiet i 2014 ved Haderslev Katedralskole og har siden arbejdet samt rejst ud i verden. I øjeblikket er vi begge to i gang med et suppleringskursus i matematik og kemi.

Vi er begge ikke-rygere og har ingen husdyr. Vi holder sjældent fester, men har selvfølgelig venner og familie på besøg i ny og næ.
Fra august / september skal vi begge to begynde på Aarhus Universitet, hvor jeg skal studere medicin, og Magnus skal studere biologi.

Vi er stille og fornuftige mennesker, der finder ro i ordentlighed. Vi er gode til at tilpasse os, om det så gælder nye omgivelser, eller bare pludselige ændringer. Vi har begge to altid været i beskæftigelse ved siden af vores uddannelse og har haft forskellige jobs siden folkeskolen. Vi er derfor vant til at tage ansvar og tjene vores egne penge.

Vi har begge været ude at rejse i sidste år. Jeg var i New Zealand og Australien i 3 måneder med to venner, og Magnus var i Tjekkiet. Her lærte vi en masse om os selv.
Hvis du har spørgsmål til os, er du meget velkommen til at skrive på christianhraun@gmail.com eller kontakte mig på tlf. 20 82 21 13 eller Magnus på tlf. 53 20 19 93.
De bedste hilsner,
Christian Raun og Magnus Aaskov