Stille, rolig og stabil pige

Søger i Århus

Maks husleje 6.800,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 743 dage siden
Kontakt lejer

Stille, rolig og stabil pige

Værelser1 værelse
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje6.800,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Lidt om mig;

Jeg kan overtage en lejlighed når som helst; imorgen såvel som om nogle måneder (det gælder selvfølgelig også for at kunne betale depositum + leje etc.).
Jeg har ikke så mange krav, jeg leder egentligt bare efter en lejlighed der passer mig. Lejligheden er kun til mig og eftersom jeg er ikke-ryger og har heller ingen kæledyr, er der intet at tage hensyn til der.

Når jeg så har sagt det, vil jeg helst have en "stor" et-værelses (40+ kvm, eller evt. mindre, men med hems) eller en to-værelses. Men alt i alt; så lang tid der er mulighed for at dele rummet op i "seperat" stue og soveværelse, er jeg glad.

Jeg er igang med en HF og jeg håber på at kunne læse psykologi eller statskundskab bagefter. Derudover arbejder jeg for et marketingsselskab, hvor jeg har været de sidste to år. Jeg er virkelig glad for mit job, da det giver både økonomisk stabilitet og erfaring.
Jeg er en stille og rolig pige på 19 år, 20 i juni. Jeg er meget moden og tager et stort personligt ansvar, på trods af min unge alder.

Jeg er som sagt en stille og rolig pige, så der kommer ikke til at være højlydt musik eller fester fra min side.
Med en god og sikker økonomi, og gode forældre i evt. nødsituationer, kommer der bestemt heller ikke til at være nogle problemer på den front.

Jeg håber at du/i vil tage mig i betragtning som en evt. lejer.

Skriv endelig på e-mail: linneab24@gmail.com (eller her på siden) eller ring på 23965124, når som helst, så vender jeg tilbage så snart det bliver set (så inden for et par timer).

Jeg håber at høre fra dig.

Mvh Linnea Bendix