Par søger dejlig lejlighed Langs kystbanen, ell...

Søger i København

Maks husleje 12.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 756 dage siden
Kontakt lejer

Par søger dejlig lejlighed Langs kystbanen, eller I københavn!

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje12.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Hej

Først og fremmest skal det siges at vi i nogen tid har søgt bolig og blandt dem vi har set i jeres prisklasse tør det siges at det er noget af det absolutte flotteste vi har set.

For at starte vil vi gerne byde jer på en introduktion af os begge så I kan få et indtryk af hvem vi er som personer og hvem vi ville være som jeres lejere.

Vi er Christian og Eliska, Vi er et par der i nogen tid har søgt den helt rigtige lejlighed og det tør siges det har vi. Christian er til dagligt Bartender på MASH I Rungsted, mens han også arbejder på diverse Bar events, noget som tager ham både Udlandsk som andre steder I Danmark, Dette er noget som han elsker og har gjort sig karriere i, når Christian ikke servere Cocktails er han meget engageret I fotografi og Madlavning.

Eliska læser tildagligt Kommunikation og Medier på Copenhagen Business Academy, noget som hun nyder, og når hun ikke er der arbejder hun også som Tjener på MASH I Rungsted dette gør hun mellem 20-30 timer om ugen, noget som hun gør for at tjene penge men også noget som hun bruger for at lære faget bedre at kende. I sin fritid bruger Eliska meget tid på at Bygge forskellige ting, ting af kreativ natur, til det er hun også Inline Skate Instruktør I Vesterbro Rulleskøjte Klub.

Vi er begge rolige, tager ikke på druk, eller holder husfester, dette er noget der er et overstået kapitel I vores liv, det skal siges at vores byturer består af dejlige nætter eller dage på cafeer og restaurationer I København.

Vi søger et sted at danne rammerne om vores fremtid, et sted som også kan huse mindre mennesker I fremtiden, når vi når dertil! Vi er stabile, rolige betaler vores ting til tiden, og mest af alt har stabile og stærke økonomier, til dette demonstrere vi gerne budgetter, det skal siges at vi søger at flytte ind så hurtigt som overhovedet muligt og vil så snart belejligt for udlejer være klar på at overtage.

På forhånd tak!

Vi glæder os rigtigt meget til at møde dig eller et eventuelt jer! så ...