Studerende søger lejlighed i København

Søger i København

Maks husleje 9.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 761 dage siden
Kontakt lejer

Studerende søger lejlighed i København

Værelser2 værelser
Mindste areal45m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje9.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Jeg, Christian Lamberth, søger en lejebolig i København.
Ønskeboligen er enten en et- eller toværelseslejlighed til max. 4.500 kr. ekskl. forbrug. Jeg er mest interesseret i lejemål i postdistrikterne 1000-2500 – helst på Østerbro, som kan lejes i minimum et år. Alternativt kan en større lejlighed, med mulighed for at leje et værelse ud til en studiekammeret, også have interesse.
Jeg er 21 år gammel, og læser erhvervsøkonomi på Aalborg Universitet, hvor jeg bliver bachelor til sommer. Derefter fortsætter jeg på Copenhagen Business School med den to-årige kandidatuddannelse 'Management of Innovation and Business Development'. Jeg flytter til København senest d. 01.08.2016,
men er en lejlighed ledig nu, kan jeg overtage den fra dags dato. Jeg håber på at finde et lejemål, som jeg kan bo i de sidste to år af min studietid – og gerne efter jeg er færdiguddannet. Kortere lejeperioder har dog også interesse.
Jeg ser mig selv som en ansvarsfuld person. Jeg har ingen kæledyr og er ikke-ryger. De sidste tre år har jeg boet i Aalborg – først i egen lejlighed i et nyere etagebyggeri – senest sammen med tre andre studerende i en større lejlighed i midtbyen. Det har, udover at være en sjov og lærerig oplevelse, givet en større indsigt i at holde en bolig ren samt at vise hensyn og overholde et lydniveau inden for rimelighedens grænser.

Som supplement til SU'en arbejder jeg deltids primært i weekender og småferier, samt om sommeren i sæsonbutikken Ska:La i Skagen, hvor jeg er ansvarlig for den daglige drift og det øvrige personale.

Jeg håber, I har et ledigt lejemål, som jeg kan overtage, og ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen
Christian Lamberth