Sallingboer søger hjem i Aalborg.

Søger i Nordjylland

Maks husleje 6.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 760 dage siden
Kontakt lejer

Sallingboer søger hjem i Aalborg.

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje6.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset

Kære udlejere.
Her kommer så den obligatoriske stadardtekst, hvor man altid smider om sig med rosende toner om sig selv og sin evt. føljesvend; so here we go.
Lad mig lægge ud med at sælge mig selv som en glad og ansvarbevidst 23årig kvinde med faste holdninger og gode, sunde vaner og værdier med i rygsækken - både fra barndomshjemmet og de seneste par år som udeboende. Født og opvokset i Salling - så kort beskrevet en pige med fødderne solidt plantet i den jydske muld.
Min følgesvend er ikke som sådan en Svend - mere en slags Jonathan - som jeg er vildt stolt af at kunne kalde min kæreste. Han er ligesom jeg selv født og opvokset i Salling og har her tillagt sig et roligt og omgængeligt gemyt - han er kort sagt dæjlig.
Vi har begge en drøm om at blive optaget på vores drømmestudie til september '16 og vil derfor gerne kunne kalde en lille aalborgensisk perle for vores hjem inden da.
Vi er begge rolige ikke-rygere med en forkærlighed for orden og renlighed - som dog en sjælden gang imellem tager ud og svinger med træbenet og vifter med ørene. Vi glæder os begge til en fælles oase; og får vi lov at leje netop din lejlighed kan vi garantere at vi vil værne om den, som var den vores egen.