Par søger 2 værelses lejlighed i København og o...

Søger i København

Maks husleje 9.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal30m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 786 dage siden
Kontakt lejer

Par søger 2 værelses lejlighed i København og omegn

Værelser2 værelser
Mindste areal30m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje9.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Vi er et kærestepar, der leder efter et permanent sted at bo! Vi hedder Viktor og Luna, vi er begge 23 år og vi har dannet par i 2 år.

Viktor læser til dagligt på universitet, hvor han er i gang med sin bachelor i idræt. Han ønsker en profession indenfor anatomiens verden, og tager derfor, højst sandsynligt, en kandidat hvor han kan specialisere sig. Udover sit studie, arbejder han på en efterskole og spiller fodbold på højt plan.

Luna er fastansat som pædagogmedhjælper på fuldtid i en børnehave på Østerbro. Hendes fremtidige uddannelsesplaner er, at søge ind på musikkonservatoriets bachelor i sang, dog først om et par år.

Vi er begge søde, åbne og socialt anlagt, og vi vil bidrage til god stemning naboer imellem. Vi er meget eventyrlystne og kreative, og vi glæder os til at kunne skabe et hjem sammen - forhåbentligt i denne skønne lejlighed!

Vi anser begge hjemmet som et sted vi kan koble af, hvorfor vi ikke kommer til at holde fester, eller larme unødvendigt. Vi sætter begge pris på et rent og rydeligt hjem, hvor hverken røg eller husdyr er at finde. Vi er begge økonomiske stabile, og vi kan derfor altid betale husleje, eller andre regninger, til tiden - vi er altså, et pragteksemplar af lejere!