Rolig pige søger lejlighed

Søger i Nordjylland

Maks husleje 4.700,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 726 dage siden
Kontakt lejer

Rolig pige søger lejlighed

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje4.700,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Jeg er en stille og rolig pige på 24 år, som flytter hjem til Danmark efter fire år i Norge. Jeg har arbejdet og studeret i Norge, men nu længes jeg efter Danmark og min familie.
Jeg skal færdiggøre det sidste halvandet år af bacheloruddannelse indenfor turisme og service i Aalborg på UCN Business til september og søger derfor en lejlighed. Jeg er meget ansvarsfuld, pligtopfyldende og flittig, som vægter familielivet og studiet højt. Jeg sætter pris på orden og vedligeholdelse. Efter 4 år i Norge ønsker jeg en fast base i Aalborg, som jeg kan ivaretage og vedligeholde optimalt. Jeg er ikke-ryger og har ingen husdyr.
Min fritid bliver brugt på træning. Jeg er tidligere gymnast og har været gymnastikinstruktør i otte år. Jeg ønsker at være en del af det igen, når jeg kommer hjem til Danmark og ellers bruge min tid sammen med familie, veninder og studiet.
Før jeg flyttede til Norge, opholdte jeg mig tre måneder i Canada, og senere rejste jeg også fire måneder rundt i Sydamerika, Mellemamerika og USA. Igennem alle mine rejser de sidste fire år har jeg boet sammen med andre, hvor jeg har opnået stor respekt for andre medlejer og naboer.

Jeg flytter hjem fra Norge først i juni og kan derfor overtage en lejlighed fra 1. juli 2016. Det er kun mig som kommer til at bo i lejligheden, men jeg ønsker en 2 værelseslejlighed. Jeg har planer om, at blive boende i lejligheden under hele min uddannelse, og jeg ønsker også at bo der efterfølgende. Det, jeg søger, er en fast base, idet jeg har flyttet/rejst en del de sidste fire år, og har brug for nu at have et ordentlig hjem.

Jeg er villig til maks at betale 4700kr i husleje pr. mnd excl forbrug og mit minimumskrav er at lejligheden ligger over stueetage.

Håber på at komme i betragtning!

Mange hilsner
Ann Katrine Richter
Ak_91_29@hotmail.com