Par søger min. 2 værelseslejlighed i Odense

Søger i Fyn

Maks husleje 5.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal43m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 782 dage siden
Kontakt lejer

Par søger min. 2 værelseslejlighed i Odense

Værelser2 værelser
Mindste areal43m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje5.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder

Hej,

Vi er et kærestepar; Christine og Henrik, på henholdsvis 20 og 26 år, som søger en bolig i Odense. Vi har været sammen i omkring godt og vel halvandet år.
Christine går i 3.g på gymnasiet, som færdiggør til sommer, i sin fritid arbejder Christine frivilligt for en forening med virke i Uganda og efter at hun færdiggør gymnasiet påbegynder hun et sabatår, hvor hun arbejder fuldtid for bl.a. at spare penge op.
Henrik studerer Oldtidskundskab på Syddansk Universitet, studerer Oldtidskundskab og har derudover noget deltidsarbejde.
Vi er et meget stille og roligt par, som vægter vores uddannelse og arbejde meget højt, så meget af vores tid bruger vi på det. Men derudover kan vi godt lide at hygge en stille og rolig aften hjemme foran tv’et med en god film eller en god tv-serie.

Vi søger, som sagt en bolig, hvorvidt det er rækkehus, lejlighed eller lignende det er ikke så vigtigt for os, det vigtige er;
-At den ligger nogenlunde centralt
-Et sted, hvor man hurtigt kan komme ind til Odense C
-Gode forbindelser til SDU og ikke for langt væk derfra

Det skal helst være tæt på Odense centrum, da Christine har arbejde der, samt skal gå i skole derinde i nærmere fremtid, men det er også vigtigt at være et sted, hvor adgangen til SDU ikke er alt for besværlig, da den Henrik studerer på SDU.
Derfor søger vi umiddelbart noget i Odense C, SØ eller Odense M. I forhold til husleje tænker vi, at det helst skal ligge omkring 3.500-55.000 kr. (inklusiv forbrug) om måneden og søger vi minimum 2 værelser og omkring ca. 50 m2. Hvis det er muligt vil vi gerne flytte ind omkring d. 1/7 eller måske endda før det.
Vi er åbne over for boliger, som måske ikke lige præcis passer på de kriterier, som vi har opstillet, men vil helst ikke gå for meget på kompromis.

Vi håber I, kan hjælpe os med at finde vores fremtidige bolig.

Med Venlig Hilsen
Henrik S. Bjerregaard & Christine Thorstensen