Par søger lejlighed i Aarhus

Søger i Århus

Maks husleje 7.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 777 dage siden
Kontakt lejer

Par søger lejlighed i Aarhus

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje7.500,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Hej udlejer.

Vi er et par, Lau og Emma, som begge er 21 år. Vi søger en lejlighed i Aarhus, og har tænkt os at bo i Aarhus mange år frem. Vi har som par været sammen i 5 år. Jeg, Emma, bor i øjeblikket på mors, hvor jeg er opvokset. Jeg skal forhåbentlig flytte til Aarhus, til sommer, hvor jeg skal studere. Lau har fuldtidsarbejde, og skal i gang med en akademiuddannelse i ledelse om 5 mdr. Lau har boet i Aarhus siden sommeren 2015, men vi søger nu noget større, da vi er 2 personer. Som personer er vi meget stille og rolige. Jeg, Emma, går meget op i mit studie/arbejde, men kan også godt lide at hygge med veninderne og familien. Desuden kan jeg også rigtig godt lide at bevæge mig, så fitness og lange gåture bliver der også brugt lidt tid på. Lau går også op i det han laver i dagligdagen, og kan også lide når venner og familie kommer på besøg. Han bruger også tid på motion ude i den friske luft og fitness centeret.

Desuden har vi en stabil indkomst. Er ikke-rygere, og har ingen kæledyr.

Vi er udanvendte og pligtopfyldende. Vi mener, at en pæn og ren lejlighed er vigtig. Vi passer på vores ting, og passer endnu mere på de ting, som ikke er vores.

Vi håber meget at hører fra dig, så du kan møde os personligt. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe.

De bedste hilsner

Lau og Emma