To piger søger 3 værelses i Aalborg

Søger i Nordjylland

Maks husleje 7.500,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal70m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 724 dage siden
Kontakt lejer

To piger søger 3 værelses i Aalborg

Værelser3 værelser
Mindste areal70m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje7.500,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Vi, Sofie Nicolaisen 20 år og Marie Østergaard Jensen 21 år, søger lejlighed i Aalborg, da vi for-venter studie start i september 2016. Vi er to glade imødekommende piger, der værdsætter det sociale og aktive liv.

Vi søger en 3 værelses lejlighed til max 7500kr inkl. forbrug pr. måned. Vi ønsker indflytning slut juli/start august. Vi er ikke rygere og har ikke husdyr. Vi holder af et rent og pænt hjem og er villige til at hjælpe med diverse praktiske opgaver vedrørende lejligheden.

Vi mødte hinanden da vi, i efteråret 2015 aftjente vores værnepligt på Aalborg kaserne. Dette har været med til at gøre os mere ansvarsbevidste, pligtopfyldende og givet os en mere positiv tilgang til hverdagen og dens udfordringer.

I foråret 2016 var vi på hver vores rejse, som begge varede i 3 måneder. Dette har hver især været med til at gøre os mere selvstændige og økonomisk bevidste. Vi har samtidig oplevet mange forskellige kulturer, der har fået os til at værdsætte de små ting i livet.

Jeg, Sofie kommer fra en lille by tæt på Silkeborg. I 2014 afsluttede jeg min HF, derefter arbejdede jeg på et plejehjem i et år. Jeg har søgt ind på Ergoterapeut uddannelsen i Aalborg og vil derefter læse til Psykoterapeut. Jeg holder meget af at være aktiv, jeg spiller bl.a. fodbold og kan godt lide at blive udfordret fysisk. Jeg er en livsglad pige, der sætter stor pris på det sociale liv.

Jeg, Marie kommer fra Holstebro. Jeg afsluttede min HHX i 2014 og tog derefter på Gymnastik og Idrætshøjskolen ved Viborg. Jeg har søgt ind på Fysioterapeut uddannelsen i Aalborg. Jeg har et åbent og positiv sind og elsker det sociale liv.

Vi håber, at I vil behandle vores ansøgning positivt og ser frem til at høre fra Jer. Hvis I ønsker mere information, er I mere end velkomne til at kontakte os.

Venlig Hilsen

Sofie Nicolaisen – 25 61 27 55 – sofie-tn@hotmail.com
Marie Østergaard Jensen – 27 64 81 79 – marieoestergaard@live.dk