To studerende søger delevenlig lejlighed i Aarhus

Søger i Århus

Maks husleje 10.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal70m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 775 dage siden
Kontakt lejer

To studerende søger delevenlig lejlighed i Aarhus

Værelser2 værelser
Mindste areal70m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje10.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej,

Jeg hedder Alex, og jeg er en Dansk/Fransk IB student.
Jeg er lige kommet tilbage fra fire måneder boende i Bruxelles, og tre i Filippinerne, som en del af mit sabbat-år. Nu søger jeg et sted i Aarhus til forsætningen af mine studier (International Business). Det optimale ville være så centralt som muligt, men jeg er meget fleksibel i forhold til placeringen, for der er altid muligheden for bus/cykel i Aarhus. Jeg ansøger sammen med en kammerat fra Filippinerne, som er også dansk. Indflytningsdatoen skal helst være så snart som muligt, fordi jeg har ikke en fast bolig.

Som en tidligere lejer, forstår jeg tydeligvis min rolle, og har en meget god ordenssans. Hvis det bør nævnes, er jeg ikke ryger, og har heller ikke husdyr. Jeg er en guitarist i min deltid, og laver musik i et band, baseret i Grenaa.

Jeg glæder mig til at høre fra jer,

Mvh Alex

Dear renter,

My name is Alex, and I am a Danish/French IB graduate. I recently came back from living in Brussels for four months, and the Philippines for three, as part of my sabbatical. I am looking for a place inside the bustling city of Aarhus for the continuation of my studies (International Business with a French perspective). I am looking for a place preferably as central as possible. In this regard I am flexible though, as bus/bicycle are always an option in Aarhus. I am applying with a friend of mine from the Philippines, who is also Danish. The move-in date should preferably be as soon as possible, as I don't have a fixed place to live.

As a previous renter, I fully understand my role, and have a very good sense of order. If it is worth mentioning I am a non-smoker and do not have any pets. I am a guitarist in my spare time, and make music in a band based in Grenaa.

I look forward to hearing from you,

Kind regards,

Alex