veninder: 29 og 27 år søger lejlighed i København

Søger i København

Maks husleje 9.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal0m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 717 dage siden
Kontakt lejer

veninder: 29 og 27 år søger lejlighed i København

Værelser2 værelser
Mindste areal0m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje9.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej

vi er to veninder på henholdsvis 29 og 27 år, Vi søger en delelejlighed med 2 til 3 værelser, med indflytningsdato: 1 Juli eller 1 August (er fleksible mht indflytningsdatoen). Vi er rigtig gode venner og har tidligere boet sammen i københavn og rejst sammen i Japan. Vi planlægger at bo i København for en længere periode da vi begge er igang med dels uddannelse og arbejde i København. Her med en kort beskrivelse af os begge:

Signe Lill;
27 år, studerer litteraturvidenskab ved Københavns universitet, arbejder som studentermedhjælper ved det kongelige bibliotek og ved et forlag.

Trine;

29 år, færdig uddannet grafisk designer fra Kolding designskole. Arbejder som grafisk designer og konceptudvikler ved firmaet Mindlab: En offentligt eget udviklingsenhed, som samarbejder med en række ministerier om fercilitere nye løsninger, som kan skabe værdi for samfundet.

Fælles for os begge er, at vi som personer er meget rolige og har en fælles passion for kunst og kultur, især med afsæt i tegning og illustration. I vores fritid kan vi godt lide at være sammen med vennerne, at lave god mad (med tilhørende rødvin:))tage ud i byen til kulturelle arrangementer, løbe en tur, eller bare nyde solen i en park:) Der udover bruger vi også begge meget tid på at fordybe os i vores egne projekter bla. illustration.
Da ingen af os er teenager længere prioriterer vi selvfølgelig rengøring højt og går op i at vores hjem skal være et sted hvor der er ro og rart at være.

Vi Håber rigtig meget på at høre fra dig. Du er meget velkommen til at kontakte os enten pr mail eller telefon, hvis du gerne vil vise lejligheden frem eller bare vide lidt mere om hvem vi er.

VH

Trine Løgstrup og Signe lill.

Kontakt:

Mobil: Trine: 61698270 Signe: 28593498

Mail: trinelogstrup@hotmail.com