På udsigt efter et nyt liv i Århus

Søger i Århus

Maks husleje 8.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal15m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 975 dage siden
Kontakt lejer

På udsigt efter et nyt liv i Århus

Værelser1 værelse
Mindste areal15m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje8.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Mit navn er Fie Kastor, og jeg er 20 år gammel.

Jeg kommer fra Skagen, og jeg skal efter denne sommerferie studere i Århus. Jeg leder derfor efter en lejlighed eller eventuelt et værelse i hjertet af smilets by.
I øjeblikket bor jeg i Paris på meget få kvadratmeter, og jeg har derfor på den hårde måde lært hvor vigtigt oprydning og rengøring er for at få en hverdag til at fungere. Dette er selvfølgelig en viden jeg vil medbringe til mit nye hjem.
Efter et halvt år i byernes by er jeg blevet forelsket i storbylivet, og jeg kan derfor ikke vente til at flytte til endnu én af slagsen.
Jeg er en energisk pige der er socialt anlagt, men som også værdsætter de stille stunder og mit eget selskab. I min fritid er jeg aktiv, og jeg løber ofte en tur. Derudover er et af mine bedste tidsfordriv at læse bøger med god musik i ørerne. Et besøg på biblioteket er derfor ofte en del af min hverdag. Jeg har allerede en lille omgangskreds i Århus i form af min fætter, og venner jeg skabte i gymnasietiden, og disse ser jeg selvfølgelig også frem til at spendere min tid med. Alt i alt er jeg en meget alsidig og frisk pige, som glæder sig til sit nye liv som studerende i det pulserende byliv.
Jeg vil i min fremtid gerne være gymnasielærer, så jeg har derfor søgt ind på Historie. Et studie jeg glæder mig til at påbegynde.