Par søger lejlighed i Århus

Søger i Århus

Maks husleje 9.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 747 dage siden
Kontakt lejer

Par søger lejlighed i Århus

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje9.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Vi er to psykologistuderende på henholdsvis 22 og 21 år, som begge har boet ude i flere år og derfor er erfarne med, hvad det vil sige at være gode lejere. Vi er gode lejere, fordi vi er omgængelige, passer på vores egne såvel som andres ting og er økonomisk ansvarlige. Vi leder efter en bolig, hvor vi kan være de næste mange år, hvorfor vi er meget stabile lejere.
Meget af vores fritid bruger vi på at være sociale, hvad enten det er ved arrangementer på universitet eller private aftaler med vores vennegrupper.
Jeg, Mathias, bruger derudover en stor del af min tid på at spille fodbold, løbe eller styrketræne. Jeg arbejder som mentor hos MentorDanmark og er ydermere vikar sammen med Ann-Sofie i en vuggestue. Endvidere er Ann-Sofie aflaster for en pige med autisme og arbejder som frivillig hos Center for ADHD.
Når vi ikke er på farten har vi brug for en rolig base, hvor vi kan falde til ro og finde ny energi. Vi ser derfor vores hjem som et sted, hvis primære funktion er at give rum til afslapning, hvorfor der ikke vil blive problemer med larm fra fester eller lignende. Desuden er vi begge ikke-rygere.