Aktiv pige med styr på tingene søger lejlighed ...

Søger i Århus

Maks husleje 7.100,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 743 dage siden
Kontakt lejer

Aktiv pige med styr på tingene søger lejlighed i Aarhus

Værelser1 værelse
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje7.100,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Jeg er 22-årig pige, der er i gang med en bachelor i Molekylær Medicin ved Aarhus Universitet, og som leder efter lejlighed centralt i Aarhus. Ved siden af studiet bruger jeg en stor del af min tid som kok hos den socialøkonomiske virksomhed Café Kaffegal, hvor jeg har en deltidsstilling (21 timer/uge). Derudover er jeg frivillig havkajakinstruktør i Aarhus Havkajakklub og frivilligt bestyrelsesmedlem i foreningen ChangeMakers.

Som det fremgår af ovenstående er jeg en meget aktiv person, der elsker at lave noget - og helst noget, som kommer andre mennesker til gavn. Nogle af de adjektiver, som beskriver mig bedst, er effektiv, ambitiøs og pålidelig - og samtidigt er jeg også smilende og imødekommende, empatisk og helt igennem sød.

Jeg søger nu lejlighed centralt i Aarhus - og meget gerne et sted, hvor jeg kan blive boende nogle år frem, da en lejlighed i Aarhus altid har været en stor drøm for mig. Da jeg i høj grad er ordensmenneske, sætter jeg stor pris på en lejlighed i god stand - og ligeledes på et ordentligt køkken (som kok kan jeg ikke andet end elske at lave mad).

Jeg er meget fleksibel mht. overtagelse af lejlighed.

Kontaktes pr. telefon, sms eller e-mail.