Ung mand søger AKUT 1 værelses lejlighed

Søger i Fyn

Maks husleje 4.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal50m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 338 dage siden
Kontakt lejer

Ung mand søger AKUT 1 værelses lejlighed

Værelser1 værelse
Mindste areal50m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje4.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
NationalitetEuropa
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

MIt navn er Martin Nikolaj Reinecker, og jeg søger en lejlighed med overtagelse snarest muligt!
Da mit nuværende lejemål står til at blive opsagt pr. 1/5, søger jeg derfor en lejlighed med overtagelse snarest muligt.

Jeg er tilflytter fra Sønderjylland, og flyttede til Odense i sommeren 2016 for at studere Negot på SDU - HA med erhvervssprog. Ved siden af mit studie har jeg også et arbejde.

Inden studiestart havde jeg holdt 2 sabbatår, hvor jeg arbejdede det meste af tiden samt var ude og rejse i 3.5 mdr. Da jeg var ude og rejse, var jeg i Guatemala, hvor jeg også fik et arbejde, dette var dog som frivillig social rådgiver.

Jeg er yderst ansvarlig og har styr på min økonomi, jeg er aldeles imødekommende og udadvendt. Jeg er stille og rolig, udviser stor respekt for mine naboer samt er jeg ikke ryger eller holder husdyr.

Jeg har ikke særlig store krav til en lejlighed, den skal blot have et køkken/bad og en fin størrelse, som passer til dens pris.

Jeg håber, at jeg har vakt interesse! Hvis der skulle være nogle spørgsmål, vær da ikke bleg for at kontakte mig på enten mail, tlf eller herinde.

martinreinecker@outlook.dk // 52 19 82 32