Par søger en 2-værelses lejlighed i Århus

Søger i Århus

Maks husleje 9.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 735 dage siden
Kontakt lejer

Par søger en 2-værelses lejlighed i Århus

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje9.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
Byttebolig
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Hej!
Vi er et kærestepar, der søger en 2- eller 3-værelses lejlighed i Aarhus. Vi er begge 21 år. Lige nu holder vi begge sabbatår, og er bosat i Sønderjylland, hvor vi boet hele vores liv. I sommeren 2015 blev vi begge STX-studenter fra Tønder Gymnasium. Lige nu arbejder Lærke på plejehjem og er barnepige. Lars arbejder som ufaglært landmand og har nattearbejde på Benteler Aluminium Systems.
Vi påbegynder vores uddannelser i hhv. august og september 2016. Lars skal læse til maskinmester på maskinmesterskolen, og Lærke skal læse jura på Aarhus Universitet.
Aarhus er en meget attraktiv by for os, da vi gennem mange år har besøgt byen, hvilket er grunden til, at vi nu har taget valget om at bosætte os i Aarhus.
Lejligheden vil blive holdt i en meget pæn stand, da vi begge går højt op i rengøring og oprydning. Vi er ikke-rygere, socialt-anlagte og pligtopfyldende mennesker. I fritiden kan vi godt lide at spille spil, lave god mad, hygge og motionere. Husdyr ejes ikke, og vi ønsker heller ikke husdyr i lejligheden.
Udlejeren skal også være meget velkommen til at komme og se lejligheden engang i mellem, for at sikre sig, at alt er i orden.
Vi vil meget gerne komme og se lejligheden samt komme til en samtale, hvor vi kan fortælle mere om os selv inden overtagelse.

Med venlig hilsen Lars Tranekjer Mathiesen og Lærke Boysen Mathiasen