Frisk pige søger lille lejlighed i Århus C

Søger i Århus

Maks husleje 5.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 763 dage siden
Kontakt lejer

Frisk pige søger lille lejlighed i Århus C

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje5.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Jeg er en unge pige på snart 20 år som bor i Kolding sammen med min mor, far, tvillingesøster og 2 katte. Vi har som familie rejst rigtig meget rundt i verden og oplevet en masse ting.

Siden jeg var 13 år har jeg arbejdet i min fars cafe i Kolding, hvilket har gjort mig meget ansvarsbevidst og selvstændig.

Jeg er en frisk pige, der er utrolig social og kan snakke med alle og hjælper gerne alle.
Efter min eksamen sidste sommer, hvor jeg afsluttede min hhx på IBC i Kolding, arbejdede jeg hen over sommeren i cafeen, i Matas, hos Peter Larsen Kaffe og afløser i Torvehallerne i Vejle - alt sammen på samme tid :-) Og i efteråret fik jeg fuldtidsjob i Torvehallerne i Vejle, hvilket gjorde jeg fik råd til at købe min egen bil ( sælgeren troede min far skulle betale - men nej, jeg betalt selv kontant :-) og her er jeg stadigvæk ansat. Man kan godt kalde mig lidt af en arbejdsnarkoman:-)

Jeg skal starte i Århus på uddannelse og søger derfor et dejlig sted at bo. Jeg kan garantere at I får en rigtig god, rolig og meget stabil lejer, der så absolut ikke går af vejen for noget arbejde. Jeg vil gerne til Århus lidt før uddannelsen starter, så jeg kan søge mig et job på en cafe og dem er der heldigvis mange af i Århus :-)

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra jer.

Med venlig hilsen
Emma Schumacher