Ung studerende kvinde søger 1 værelses lejlighe...

Søger i Århus

Maks husleje 4.700,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal30m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 755 dage siden
Kontakt lejer

Ung studerende kvinde søger 1 værelses lejlighed i Århus

Værelser1 værelse
Mindste areal30m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje4.700,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

21 årig studerende pige fra Herning søger 1 værelses lejlighed i Aarhus C.

Hej jeg er en 21 årig pige som er socialrådgiverstuderende på VIA University College. Jeg kommer oprindeligt fra Herning og søger en lejlighed som er placeret centralt.
Jeg er på mit 4. semester lige nu og har en drøm om at læse kandidat i pædagogisk psykologi på Aarhus Universitet.
Jeg har boet i Aarhus siden 2013 sammen med en veninde. Dog er hun fraflyttet for et stykke tid siden, da hun skal studere i København, hvilket førte til at jeg også blev nødt til at flytte fra. Så jeg står snart uden tag over hovedet. Jeg er ansvarlig og god til at holde orden i hjemmet, desuden har jeg altid styret økonomien og betalt regningerne rettidigt.
Jeg ønsker at bo centralt, da min skole er placeret ved Ceresbyen, desuden bruger jeg meget af min tid på en hyggelig cafe ved åen sammen med veninderne, hvor vi får en kop kaffe. Jeg elsker at bruge min tid på alt hvad der har med mit studie at gøre, heriblandt frivilligt arbejde, da jeg stræber efter at opnå så meget viden og erfaring som overhovedet muligt. Jeg har i det seneste halve år været på praktik i Viborg kommune, indenfor området "Udsatte voksne". Jeg har været rigtig glad for denne praktikperiode som har givet mig en masse læring samt givet en masse til min personlighed.
Jeg har pendlet til Viborg i denne periode, dog afslutter jeg min praktik i midten af juni måned og herefter starter jeg i skole igen. Jeg ryger ikke, er ugift, har ingen børn, og har desuden heller ikke husdyr.

Hvis jeg lyder som din kommende lejer, så kontakt mig :)

- Kaya