22-årig søger et hjem i Aarhus

Søger i Århus

Maks husleje 4.500,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal20m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 696 dage siden
Kontakt lejer

22-årig søger et hjem i Aarhus

Værelser1 værelse
Mindste areal20m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje4.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Kære udlejer

Jeg hedder Lars Mortensen, jeg er 22 år og fylder 23 allerede i juli. Jeg søger et hjem i Aarhus og omegn. Jeg studerer til dagligt virksomhedskommunikation og spansk på 4. semester i Nobelparken. Jeg søger helst en 1. værelses lejlighed, men jeg er meget realistisk omkring, hvilke muligheder, der findes og derfor søger jeg både 2. eller 3. værelses. Selv et værelse i en lejlighed, hvor der allerede bor mennesker er også ganske perfekt.

Jeg er en stille og rolig person med respekt for andre mennesker, jeg er ikke ryger, har ingen husdyr og så er jeg ikke den type, som holder fest hver eneste weekend, kun for at opnå hovedpine dagen efter. Jeg sætter stor pris på et rent og rydeligt hjem. Jeg søger gerne et sted med ubegrænset lejeperiode, da jeg gerne vil slå mig ned.
Jeg har siden gymnasietiden arbejdet som landpost for Post Danmark og det gør jeg stadig. I min hverdag læser jeg naturligvis den ene bog efter den anden, men jeg kan også godt lide at være aktiv på en badmintonbane. Jeg har på mit 4. semester boet i Madrid, hvor jeg har studeret kommunikation på et universitet i Getafe. Jeg boede på kollegie i Viby før jeg tog på udveksling, men jeg valgte at sige mit værelse op, da jeg skulle til Madrid og også gerne ville bo lidt tættere på enten universitet eller centrum, når jeg ville komme hjem den 1. juni. Det er jo snart den første juni og derfor har jeg virkelig brug for et sted at bo. Jeg håber du har, hvad jeg søger.

Boligforhold kan du tage med et gran salt, da jeg som søgt søger alt.

De bedste hilsener
Lars