Par søger lejlighed i København

Søger i København

Maks husleje 9.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 696 dage siden
Kontakt lejer

Par søger lejlighed i København

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje9.000,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Vi er et kærestepar i alderen 20 år, som drømmer om at finde en 2 - 3 værelses bolig i København fra ca juli/august. Dog hvis der bliver en mulighed for noget tidligere eller senere er vi også meget interesserede.
Vi har læst os frem til at Århus er jeres hovedområde, men vi håber stadig meget på, at i kan hjælpe os med København.

Lidt om os:
Jonas Løbner Thaysen, 20 år. Færdig om samfundsfaglig student på Sønderborg statsskolen i 2015. Resten af 2015 brugte jeg på at spare op til 4 måneders jordomrejse, som pædagogmedhjælper på en autistisk folkeskole i Sønderborg. Jeg surplerede dette med et par tjener jobs på henholdsvis Hotel Baltic, og det gamle rådhus Gråsten. Alt dette har sammen gjort mig klogere på økonomi og forberedt mig på det kommende liv på egne ben. Efter dette eventyr starter studie drømmen og livet i hovedstaden. Jeg har lige pt søgt ind på kommunikttion og it på Københavns universitet.

Tilde Ulrikke Iversen, 20 år afsluttede HHX uddannelsen i sommeren 2015. Siden der har jeg arbejdet fuldtid i et byggemarkedsfirma, hvor jeg i februar tog 3 måneders orlov, for at rejse Asien rundt som backpacker. I dag er jeg igen tilbage i fuldtidsjob, for at skrabe penge sammen til en lejlighed i København, hvor jeg skal studere.

Vi er begge fra Sønderjylland. Vi er stabile og ansvarlige lejere, holder ingen husdyr, er begge ikke-rygere og har desuden ikke nogle hobbyer etc.. Som kan være gene for andre. Vi håber meget at høre fra jer. Vi kan kontaktes her på mailen eller på mobil: 28 30 48 64
Med venlig hilsen
Tilde Ulrikke Iversen og Jonas Løbner Thaysen