2 stille og rolige søstre søger dele lejlighed ...

Søger i Fyn

Maks husleje 6.500,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal60m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 755 dage siden
Kontakt lejer

2 stille og rolige søstre søger dele lejlighed i Odense C

Værelser3 værelser
Mindste areal60m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje6.500,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Halløj!

Vi er 2 søstre, der ønsker at flytte sammen, for at spare på udgifterne. Vi leder efter en dele lejlighed i Odense C på min. 3 vær og til MAX. 6500 inkl. forbrug.

Her; et lille blik ind i hvem vi er :)

Lillesøster:
Jeg hedder Amalie og jeg er 21 år. Jeg arbejder til daglig som teamleader hos et fundraising firma, og nogle af mine opgaver er fx. at stå for ansvaret for de daglige vagter, motivere og vejlede medarbejderne samt at holde styr på logistikken.
På min arbejdsplads arbejder vi blandt andet sammen med Red Barnet, Unicef, Danmarks Naturfredningsforening samt World Animal Protection.

Storesøster:
Jeg hedder Simone og jeg er 23 år. Jeg læser til sygeplejerske på 3 semester, som jeg er meget glad for og jeg skal i praktik i psykiatrien her efter sommerferien. Ved siden af studiet, har jeg et fritidsjob hvor jeg er fundraiser det samme sted som min søster arbejder.

Vi er meget ens og arbejder godt sammen både professionelt men også i privaten, samt er begge glade for at være i gang med noget produktivt.
Vi er to rolige piger som elsker at hygge med en god film eller lave noget godt mad, men vi har også tit travlt, så det er begrænset hvor meget vi er hjemme, og derfor leder vi efter et hyggeligt sted vi kan slappe af i.