Par med barn på vej søger bolig

Søger i Fyn

Maks husleje 8.500,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal75m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 746 dage siden
Kontakt lejer

Par med barn på vej søger bolig

Værelser3 værelser
Mindste areal75m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje8.500,00 kr/md
BeskæftigelseI arbejde
Nationalitet-
BoligtyperHus
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Vi er et par på hhv 23 og 26 år, som akut søger bolig pr 1 september. Vi er blevet opsagt i vores nuværende lejlighed, pga nye ejere som vil renovere hele bygningen. Vi søger derfor lejlighed i enten Odense eller København og omegn, med overtagelse 1 september. Jeg selv er nyuddannet fra syddansk universitet, hvor jeg har læst erhvervsøkonomi med speciale i Kina, kultur og marketing, og arbejder nu som intern sælger hos Royal Canin, og går på barsel slut juli måned, da vi venter barn midt september. Min kæreste er salgsassistent hos Irma, og starter uddannelse den første september. Vi har stabil økonomi, og har et budget på max 8500 kroner pr måned. Vi har mulighed for at dokumentere at vi kan betale husleje retsmæssige hver måned.
Vi elsker at gå lange ture og være aktive, besøge vores familie i hhv Jylland og Sverige, og slappe af på sofaen om søndagen til Netflix.
Vi håber meget, at du vil finde os interessante som lejere, da vi pr 1 september ellers kommer til at stå uden tag over hovedet. Vores drømmebolig indeholder 3/4 værelser, og ligger gerne i stueetagen, så vores barn kan komme udenfor og sove i barnevognen. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan fortælle lidt mere om hvem vi er!