Kvinde, 22, søger efter et sted at bo

Søger i Fyn

Maks husleje 4.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal12m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 692 dage siden
Kontakt lejer

Kvinde, 22, søger efter et sted at bo

Værelser1 værelse
Mindste areal12m2
OmrådeFyn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje4.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperVærelse
UdlejningsperioderUbegrænset

Jeg er en ung kvinde på 22 år, som søger efter et sted at bo i Odense centrum. Jeg er åben over for stort set alle muligheder, men har selvfølgelig nogle ønsker:
Lejen skal ligge på omkring 3500 kr./måned. Gerne en 1-værelses lejlighed eller værelse i delevenlig lejlighed med roomie(s).

Jeg har boet hele mit liv i Odense med mine forældre og to brødre. Jeg holder meget af byen og ønsker derfor at blive boende mens jeg uddanner mig som sygeplejerske.

Jeg er i gang med mit andet sabbatår, hvor jeg i øjeblikket er på en 2 måneders rejse i Mellemamerika med min gode efterskoleveninde. Jeg har derudover arbejdet 9 måneder som pædagogmedhjælper i en vuggestue og boet et år i Australien, hvor jeg arbejdede som au pair og efterfølgende rejste rundt som backpacker i Australien og Indonesien.

Som person er jeg meget social og åben overfor at lære nye mennesker at kende. Jeg er postiv og glad, og det giver mig energi at være sammen med andre. Jeg respekterer og værdsætter dog også en lukket dør og privatliv. Jeg er ansvarsfuld og passer godt på mine egne og andres ting. Jeg er vant til at tage hensyn til andre, idet jeg har 2 søskende, har gået på efterskole og sidst boet hos en familie i Australien.