Dansk-Spansk par søger en lejlighed taet på Køb...

Søger i København

Maks husleje 7.500,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal25m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings dato30. jun 2030
Dato: 742 dage siden
Kontakt lejer

Dansk-Spansk par søger en lejlighed taet på København

Værelser2 værelser
Mindste areal25m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings dato30. jun 2030
Profil typePar
Maks leje7.500,00 kr/md
BeskæftigelseArbejdsløs
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUnder 12 måneder

Vi er et dansk-spansk par, og vi er på udkig efter lejlighed tæt på København. Vi begge har netop afsluttet vores kandidatsuddannelse i Esbjerg, og bor nu i Tasha's familie's sommerhus i Karrebæksminde. Vi begge har praktiker med mulighed for at få arbejdskontrakter i juli.

Tasha: Jeg er en Dansk-Britisk pige (27 år gammel) og jeg har boet i udlandet fra Danmark indtil 2013. Jeg valgte at studere Marinearkæologi ved Syddansk Universitet, lære dansk og kender mine danske familie. Jeg er en kreativ person, interesseret i kunst, madlavning, sprog og kultur. Nu arbejder jeg på en travl bageri, men søger jeg efter et job på et museum.

José: Jeg er fra Sevilla i Spanien (28 år gammel), og jeg flyttede til Danmark i 2013 med Tasha, for at studere Mediaologi ved Aalborg Universitet. Jeg kan godt lige klatring, spise Tasha's mad, og håndværk, feks. bygning / fastsættelse / havearbejde, osv. Jeg har en virksomhedspratiktik i København med brugeroplevelsen forskning for digitale produkter, og leder efter et job i denne industri.

Sammen er vi ansvarlige lejere. Vi pleje for hvert sted, vi har lejet som eget. Tasha elsker tingene rene og Jose kan lide tingene ordnet, så er vi en god team. Vi ønsker at komme hjem, til et hyggeligt hus til slutningen af dagen, tættere på Tasha's familie og arbejde i København. I øjeblikket ønsker vi en kortsigtet leje fra juli 2016 (6-12 måneder)