Nordjyde søger 3-værelses i Aarhus

Søger i Århus

Maks husleje 11.000,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal60m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 555 dage siden
Kontakt lejer

Nordjyde søger 3-værelses i Aarhus

Værelser3 værelser
Mindste areal60m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeMand
Maks leje11.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset

Kære udlejer,

Vi er 3 gæve nordjyder, Rasmus Jensen, Mathias Lundsgaard og Jim Nørgaard Bøjstrup som søger en delevenlig lejlighed. Hvis vi selv skal sige det har vi en ganske fornuftig baggrund. Vi har alle en gymnasiel uddannelse, samt aftjent værnepligt hos Den Kongelige Livgarde.

Jim studerer pt. til fysioterapeut, Mathias er lærervikar på en Privatskole og undertegnede er kok og køkkenmanager på den ny-opstartede Grillen Klosterport i Århus C. Vi er alle 3 vant til at bo ude og har en stabil økonomi! Vi er nogle stille, rolige og rare drenge på henholdsvis 21,22 og 23 år (ikke-rygere) Ydermere kan nævnes, at Mathias starter på maskinmester uddannelsen og Rasmus Jensen starter på markedsføringsøkonom til sommeren 2017! Jeg håber det har givet et overblik over hvem vi er.

Sidst vil jeg bare for god ordens skyld sige, med henblik på alle mulige fordomme om 3 drenge i samme lejlighed, at vi er 3 fyre der er nede på jorden og nyder et rent og ordentligt hjem - vi vil med hånden på hjertet passe godt på en eventuel lejlighed hos jer!

Du er meget velkomne til at kontakte mig her, på mail eller på telefon,

Bedste hilsner

Jim, Mathias og Rasmus :

Jim_boejstrup@hotmail.com

61605344 el. 40722468