Par søger 2-3 værelses lejlighed

Søger i Århus

Maks husleje 8.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal37m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 686 dage siden
Kontakt lejer

Par søger 2-3 værelses lejlighed

Værelser2 værelser
Mindste areal37m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje8.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderOver 12 måneder

Hej!

Vi leder med lys og lygte efter en lækker lejlighed i Århus-området! Alt har interesse :-) Vi har ikke særlige præferencer mht. indflytningsdato eller beliggenhed, men nær centrum eller uni gør selvfølgelig ikke noget, hvis det nu alligevel skulle være!

Vi skal begge studere økonomi på uni efter sommer. Som personer er vi begge meget sociale, vi tager selvfølgelig alle forpligtelser seriøse - herunder at holde lejligheden ren og ryddelig (også for vores egen skyld), og så kan vi godt lide en øl i ny og næ.

Lidt om os:

Kasper
Jeg er en stille og rolig fyr, der er nem at omgås. I min fritid styrketræner jeg og går til noget hyggefodbold - ikke noget seriøst, men i den grad en habil midtbanekreatør! Jeg arbejder i Bilka (A-Z) i Hjørring, og regner med også at kunne få arbejde i Bilka Tilst.
Jeg drikker ikke så tit, men når jeg gør foretrækker jeg, at det foregår i små forsamlinger med mine nærmeste venner - så ikke så vildt.
Jeg har holdt to sabbatår, hvor jeg i det første arbejdede som tjener og senere bestyrer for en café for at spare sammen til rejse. I det andet rejste jeg så til USA i lidt mere end to måneder sammen med en ven. Herefter har jeg så arbejdet i Bilka (A-Z).

Signe
Jeg er en frisk pige med mod på det hele. Jeg elsker at være sammen med venner og lave en masse ting. Jeg er meget social, og nyder gerne en øl en gang imellem.
Jeg har holdt et enkelt sabbatår, hvor jeg til at starte med arbejde på en café som tjener. Jeg tog herefter til Asien og rejste rundt med en veninde i 4 måneder - og i sommerferien tager på interrail i Europa sammen med et par veninder. Som man nok kan forstå er jeg meget eventyrlysten!