Par søger 2 værelses i Århus C

Søger i Århus

Maks husleje 6.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 711 dage siden
Kontakt lejer

Par søger 2 værelses i Århus C

Værelser2 værelser
Mindste areal40m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje6.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Kære Udlejer. Vi er et par ved navne Elias Shehabi, 19 år fra Aarhus V. og Jacob Christensen på 19 fra Horsens området. Vi søger en lejebolig, da vi har et ønske om at flytte sammen, og finde vores eget. Vi har set din annonce vedr. lejligheden på Lundingsgade, og er meget interesserede i boligen. Vi finder området og beliggenheden utroligt passende og finder det i høj grad ideelt til vores situation, da vi begge i høj grad er bekendte med Aarhus by.
Elias er netop i gang med at færdiggøre sin HF og har derefter planer med sabbat år, hvor han vil få fuldtidsarbejde. Jeg Jacob er i gang med en 3 årig HHX uddannelse, og arbejder på samme tid som tjener hos Hotel Vejlefjord Kur & Spa, og har derfor fast indkomst i form af både job og S.U.

Som nævnt tidligere, ser vi os, som rette lejere af lejemålet, da vi begge er ansvarsbevidste både i forhold til orden, respekt for vores omgivelser samt boligreglementet og sætter garanti for betaling af husleje til regelmæssig tid. Alt i alt er vi et venligt og roligt par, som håber meget på at finde vores eget helt sted. Vi har begge to visioner om at blive i Aarhus. Både Elias og jeg ser os, som fremtidigt studerende i byen, og har derfor ingen udsigter til at opsige lejemålet inden for de nærmeste år.
Vi håber at lejemålet stadig er aktuelt og er begge klar til indflytning pr. 1. august, som skrevet i annoncen – vi er begge fleksible i forhold til fremvisning af lejligheden, så du kan med høj chance finde en dato, på dit præmis! Du er velkommen til at kontakte os, når det passer dig, på nedestående oplysninger. Vi glæder og håber begge meget på at høre fra dig.

Med venlig hilsen Elias Shehabi & Jacob Christensen.