Studerende tilflytter søger tag over hovedet

Søger i Århus

Maks husleje 4.000,00 kr/md
Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 701 dage siden
Kontakt lejer

Studerende tilflytter søger tag over hovedet

Værelser1 værelse
Mindste areal10m2
OmrådeÅrhus
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje4.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
Værelse
Hus
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

Søger en venlig sjæl der kan hjælpe mig til at få tag over hovedet, når jeg efter sommerferien flytter til Århus for at studere. Jeg er 20 år og kommer fra Helsingør, men tager nu over broerne for at læse Cognitive Science på AU og bo i en spændende studieby.
Jeg har efter gymnasiet haft to sabbatår, hvor jeg har været på idrætshøjskole, arbejdet som lærervikar og butiksassistent, og rejst i Sydamerika. Det har været nogle rigtig gode år, men jeg glæder mig nu meget til at komme igang med at studere, og til at blive en smule mere fagligt stimuleret end matematik i 5. klasse har formået.
Jeg er meget udadvendt og socialt anlagt, men mit højskoleophold har også lært mig at værdsætte mit privatliv og at respektere en lukket dør. Ydermere er jeg vokset op i et hjem med både en lillebror og far der er allergisk overfor støvmider, så jeg er yderst ferm med en støvsuger. Lige nu går det meste af min tid med arbejde, men derudover bruger jeg meget tid med familie og venner.
Jeg noterer mig at mange opslag herinde søger lidt ældre lejere, men jeg drister mig til at tro at jeg er meget moden af min alder, og håber at vi kan tage en samtale inden min alder eventuelt skulle afskrive mig fra et lejemål.
Jeg håber at min ansøgning falder i smag, og ser frem til en eventuel samtale.