Venner søger 3 værelses i Aalborg

Søger i Nordjylland

Maks husleje 6.200,00 kr/md
Værelser3 værelser
Mindste areal60m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 733 dage siden
Kontakt lejer

Venner søger 3 værelses i Aalborg

Værelser3 værelser
Mindste areal60m2
OmrådeNordjylland
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typeKvinde
Maks leje6.200,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset

Vi hedder Nana og Emil, vi er begge 23 år, og søger lejlighed i Aalborg. Vi vil gerne have en lejlighed der ligger et sted i mellem universitetscampus ude i øst og et sted i vestbyen - det handler mest om at vi gerne vil kunne cykle rundt til alt. Vi har ingen kæledyr, og ryger heller ikke.

Nana har boet i Aalborg i to år, og er lige blevet færdig med 2. semester på Economics and business administration Ved siden af studiet arbejder hun på et bosted for handicappede, og rider ude i Gug.
Emil har taget en kombineret gymnasie/håndværker uddannelse, og har efterfølgende taget et sabbatår, hvor han har været ude at rejse og uddannet sig til brandmand. Til sommer er han klar til at starte på universitet, hvor han regner med at komme ind på Maskin og produktion.

Vi har kendt hinanden i omkring 7 år, og kommer rigtig godt ud af det med hinanden, så da Emil besluttede sig for at han ville studere i Aalborg, var det ret naturligt at vi skulle flytte sammen. Vi har begge prøvet at bo alene i et par år, så vi glæder os til at have hinanden at dele vores hverdag med.