Par søger lejlighed i København

Søger i København

Maks husleje 9.000,00 kr/md
Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Dato: 721 dage siden
Kontakt lejer

Par søger lejlighed i København

Værelser2 værelser
Mindste areal50m2
OmrådeKøbenhavn
Tidligste indflytnings datoSnarest muligt
Profil typePar
Maks leje9.000,00 kr/md
BeskæftigelseStuderende
Nationalitet-
BoligtyperLejlighed
UdlejningsperioderUbegrænset
Over 12 måneder
Under 12 måneder

JYSK PAR SØGER LEJEBOLIG:

Vi hedder Emil og Jane og er kærester på femte år. Vi er begge 26 år og bor sammen i Aarhus, men vi har besluttet at prøve kræfter med København fra denne sommer.

Lidt om os:
Emil bliver bachelor i idræt fra Aarhus Universitet denne sommer og skal starte på sin kandidat, også i idræt, på KU efter sommerferien. I sin fritid arbejder han hos DGI med diverse streetfodbold arrangementer og spiller fodbold.
Indtægt: 10.000 (SU + arbejde)

Jane læser Nordisk sprog og litteratur med sidefag i idræt. Hun skal skrive sit speciale til sommer og er derfor færdig i vinteren 2016/2017, hvorefter hun skal ud og prøve kræfter med livet som gymnasielærer. I sin fritid spiller hun badminton.
Indtægt: 11.000 (Su + arbejde)

Selvom vi bor i Aarhus lige nu, kommer vi meget gerne til København til en samtale og en evt. fremvisning af lejemålet. Vi håber, at du/i vil give os en chance, for at få vores drøm opfyldt om at bo i København.

Vi er et roligt par med ordenssans, god økonomi og ikke rygere, så derfor skal du vælge os! Du vil ikke fortryde det. Vi håber meget på at høre fra dig!

Mvh. De to stabile jyder! :)